7 Ekim 2012 Pazar

PARTiDEYDiK...

Bir heyecan güne merhaba dedik;ufaklik için bugün çok önemliydi en sevdiği arkadaşının  partisinin günüydü;  vaktin gelmesini sabırsızlıkla bekledik...



Arkadaşımızın evine geldiğimizde karşılanmamız çok keyifliydi...
Davetiyelerimiz...
Masamiz cay tabaklarimiz...

Evin her tarafi prensesin sevdigi gibiydi...
Cupcakelerimiz...

                                                                       Pastamız...
Bücür arkadaşını paylaşmakta zorlandı bir süre  ifademiz kızgındı...

                                                                     Prenses pinata...
                                          Pamuk prenses palyanço ablanın yüz boyaması...


 Prensesimizin  annesine bu organizasyonu için teşekkür ediyoruz...


Mutlu ayrilis...


 Prensesimizin hediyeleri...

Prensesimizin pastası HANSEL&GRETELmasa süslemeleri,kapi süslemeleri davetiye,cay tabağı etiketleri,yaka etiketleriVildan Dere prensesin hediyeleride Eminönü çarşı,bu güzel hazirlıklar için, herkesin ellerine saglik diyoruz ve prensese bir ömür boyu sağlıklı sıhhatli hayırlı yaşam diliyorum sevgiyle görüşmek üzere ...



18 yorum:

  1. İyi Akşamlar Lady prensese bizde mutlu yillar dileriz çok güzel hazirlanilmiş fikir oldu yayin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Selamlar harika bir parti emek çok olmuş mutlu yillariniz olsun resimlerde kullandiginiz programi merak ettim birde prensesin tütü etegini nereden temin ettiginizi tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim resimlerde kullandiğım program iki tane biri instagram instacollaje digeride picmonkey prensesin etegi annesine ait tüller eminönü çarşidan alinmiş özel bir tasarimciya ait değil :))

      Sil
  3. Selam prenses pinatayi nereden temin ettiniz prensesinize mutlu yillar dilerim ufakliga bayildim Allah bağişlasin maşşallah çok sevimli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim prenses ve ufaklik için pinatayida organizasyon şirketi hazirlayip getirdi pek memnun kalmadigimiz için firmanin ismini vermedik herhangi bir firmaya söylediginiz zaman hazirliyorlar :)

      Sil
  4. Selamlar simdi bana diyeceksiniz ki nasilda dikkat etmissiniz cupcake lerde hansel ve gratele mi ait prensese mutlu yillar dilerim cok mutlu olmustur sanirim bu guzel kutlama icin resimlerde kullandiginiz programin isminide soyleyebilirmisiniz iyi aksamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) dikkatlisiniz kesinlikle cupcake ler davetli arkadaşin ikramiydi hansel ve gretele ait değil resimleride instagram instacolleja ve picmonkey :))

      Sil
  5. Íyí geceler LADY tamda oglum için bir parti hazirligindayken bu yazi cok guzel fikirler verdi elinize saglik ufakligin çantasini nereden temin ettiniz prensese mutlu yillar pinatayi nerede yaptirdiniz mikilisini düsünüyoruz bizde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pinatayi herhangi bir organizasyon şirketi hazirlayip getiriyor ufakligin çantasi motherecare teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Sevgili Lady; parti suslemelerimizi boyle guzel bir sunumla yayinladigin icin tesekkur ederiz... Suslemelrimizi sevenler icin biz her zaman haziriz siz sadece konsepti belirleyin... Vildan dereli yildiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Vildan Hanim herşey harkulade olunca yazisida güzel oluyor adres belli muhteşem tasarimlarin beğeniye açildi :))

      Sil
  7. Merhaba LADY parti calismalari aratken blog sayfanizi buldum cok guzel ablatilmis dolu dolu bir parti olmus prensese mutlu yillar bu arada dikkatimi ceken LADY kibar zarif anlaminada gelir yorumcularinizda pek bir kibar sorular sormuslar cok begendim bolg ihmali olmamasi umuduyla heyecanla hergun bakicam blog yazisi okumayi severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ne yapicağim bilemiyorum nasilda dikkatli takipçilerim oluyor her ayrinti maşşallah gözden kaçmiyor yahu :))

      Sil
  8. Merhaba LADY Blog yazilariniz guzel resimleriniz guzel konu akisi guzel ama cok bos biraz sizi tanimaliyiz ne dersiniz bize kendinizden de bahsetseniz tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en kisa zamanda herşey düzenlenilecek elimden şimdilik bu kadari geliyor anlayişiniza teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Bilgisayardan mi çikarttiniz bütün etiketlemeleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tasarimlarini hazirlayip bilgisayardan cikartti vildan hanim :))

      Sil